Portakal Çiçeği Anaokulu
CUMHURİYET MAH. ADNAN ASLAN CAD. PORTAKAL ÇIÇEĞI ANA OKULU BLOK NO 67 MİDYAT / MARDİN

VİZYON

Geleceğin gözde insanların yetişmesinde pay sahibi olmak adına çocuklarımızın aileleriyle işbirliği içerisinde, eğitim alanındaki gelişmeleri ve faaliyetlerimizin geri dönütlerini sürekli takip halinde olan, beklentilerin hep önünde kalitesiyle örnek bir kurum olmak.

MİSYON

Milli ve manevi değerlere bağlı, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen,kendisi ve çevresiyle barışık,iç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş,sosyal yönden güçlü,değişik görüş ve düşüncelere saygılı,yeteneklerini ve üretkenliğini kullanabilen, özbakım becerilerini kazanmış, türkçeyi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek.

eTwinning OKulu
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

07.30-12.15 12.15-17.30

KALORİFERLİ

MERKEZ

MAHALLE

Sınıflarda eTwinning Projeleri yürütülmektedir.