KADROMUZ

NESRİN AKGÜL - OKUL MÜDÜRÜ

Nesrin AKGÜL MARDİN in Midyat ilçesinde 1977 tarihinde doğdu. ilkokulu Atatürk İlkokulunda ortaokulu Mehmet Akif  ERSOY ortaokulunda Liseyi Ticaret Meslek Lisesinde - 2. liseyi Kız meslek lisesinde Çocuk Gelişimi Bölümünü  okudu. Anadolu Üniversitesi-Açıköğretim Fakültesi-Okul Öncesi Öğretmenliği 2008 tarihinde  - Ön Lisans Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümünü 2013 tarihinde bitirdi. 2017 yılında Türk Hava Kurumu Üniversitesi-Sosyal Bilimler Enstitüsü-İşletme alanı Tezsiz Yüksek Lisansını bitirdi.   2009 yılında Samsun un Çarşamba ilçesinin kumtepe köyünde 3 yıl çarşamba ilçesi kocatepe ilkokulunda 2 yıl görev yaptıktan sonra Mardin-Midyat Zübeyde hanım Anaokuluna öğretmen olarak tayini çıktı. Önce öğretmenlik daha sonra Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra 2016 yılında Portakal Çiçeği Anaokuluna Müdür olarak görevlendirildi. Halen ayı görevi sürdürmektedir.

E-Posta